Golf

Carvoeiro is vanwege de centrale ligging een perfecte uitvalbasis om diverse golfbanen te bezoeken. Binnen een straal van enkele kilometers heeft u ruime keuze uit prachtige clubs en banen. De heuvelachtige omgeving van de Algarve wordt afgewisseld met palm/olijfbomen en een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. We kunnen u diverse banen aanraden waaronder Quinta do Gramacho, Vale de Pinta (beide 5 min rijden), Palmares, Penina en Boavista Golf.

 

Aqualand - Anaconda
Aqualand/The Big One

Aqualand Algarve is centraal gevestigd in de Algarve, ongeveer 10 kilometer van Carvoeiro. Het park heeft waterfun voor alle jong en oud. Sommige attracties zoals de anaconda (zie foto) en de Banzai zijn absoluut sensationeel.

Een fantastische dag vol avontuur, pret en ontspanning.

 

 

 

Zoo Marine

Vanuit de band die de Algarve heeft met de zee is het park ZOOMARINE ontstaan. Een fascinerend, onderhoudend en educatief park waar dolfijnen, haaien, krokodillen maar ook diverse zeevogels te zien zijn.

De diversiteit aan dieren en de onderhoudende show zijn uniek in Portugal. Een fantastische omgeving om de geheimen van de zee te ontdekken.

 

  Boot Trips

Een vaartocht langs de kenmerkende Portugese kust. Bezoek de grotten en zie dolfijnen in de Atlantische zee. U kunt dit boeken in Portimao, een grote plaats vlakbij Carvoeiro.

Vanuit Portimao kunt u meevaren op vissersboten die u de mooiste plekjes langs de kust laten zien.

 

Sardines in Portimao

Een reis naar Portugal is niet compleet als u niet de originele Portugese sardines heeft gegeten. In Portimao worden de verse sardines in de open lucht gegrild terwijl u de op een heerlijk terras de vissersboten binnen ziet komen.

Een ervaring die u niet zult vergeten.

 

   

Casa Karlien